Privacy en cookieverklaring

MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE, TEVENS HANDELEND ONDER DE NAAM VRAAGKRACHT is een eenmanszaak en is als volgt te bereiken:

Post-/Vestigingsadres : Dreesstraat 2
Postcode : 4384 DC
Plaats : Vlissingen
KvK nr. : 000023293136
BTW nr. : n.v.t.
Telefoonnummer : 06-46819905
e-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


In deze privacyverklaring informeer ik je hoe MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE persoonsgegevens verwerkt en gebruikt.

MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van de website.
Ik draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die jij mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE. Wees je er dus van bewust dat MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE.

PERSOONSGEGEVENS DIE MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE VERZAMELT

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die MONIQUE KREIKAMP verwerkt:
- Jouw voor- en achternaam;
- Jouw adresgegevens;
- Jouw telefoonnummer;
- Jouw e-mailadres;
- Jouw geboortedatum;
- Jouw bsn-nummer;
- overige persoonsgegevens die je actief verstrekt (bijvoorbeeld in de behandelovereenkomst, telefonisch, digitaal, in correspondentie, nieuwsbrief, aanvraag telefoongesprek)
- Gegevens over jouw activiteiten op de website.

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE VERWERKT

MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

  • welzijn/gezondheid
  • gegevens van personen jonger dan 16 jaar
    MONIQUE KREIKAMP heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijder ik deze informatie.

 

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE PERSOONSGEGEVENS VERWERKT

Ik kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE en/of omdat je deze zelf (bijvoorbeeld door het invullen van de behandelovereenkomst) aan MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE verstrekt.

De doelen van de gegevensverwerking met bijbehorende grondslagen zijn:

Doel Grondslag

1. Voor het afhandelen van jouw betaling

Omdat dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst

2. Voor het verzenden van een nieuwsbrief en/of reclame

Omdat jij toestemming hiervoor hebt gegeven
3. Om contact met je op te kunnen nemen (telefonisch, schriftelijk, e-mail, Whatsapp) indien dit nodig is om de dienstverlening te kunnen uitvoeren Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
4. Om je te informeren over nieuwe vergelijkbare diensten of eventuele wijziging van diensten Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
5. Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
6. Om goederen en diensten bij je af te leveren Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
7. MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor de belastingaangifte Voor het uitvoeren of het naleven van een wettelijke verplichting


GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING

Ik neem geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

HOELANG JOUW GEGEVENS BEWAARD WORDEN

MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
Ik hanteer de volgende bewaartermijnen:
- gedurende de looptijd van een opdracht en zoveel langer als noodzakelijk is voor bijvoorbeeld een overdracht naar een andere hulpverlener;
- in elk geval niet langer dan een jaar indien er geen opdracht/overeenkomst is gesloten.
- Indien een dossier langer worden bewaard omdat zij inhoudelijk relevant of interessant zijn, worden deze na de bewaartermijn geanonimiseerd gemaakt en bewaard.

Persoonsgegevens Termijn Reden
Monique Kreikamp praktijk voor haptonomie, tevens handelend onder de naam Vraagkracht 7 jaar (Belastingwetgeving) Voor het afhandelen van jouw betaling
kvk-nummer000023293136 7 jaar (Belastingwetgeving) Voor het afhandelen van jouw betaling
Jouw voor- en achternaam 1 jaar na afronding van de overeenkomst Zodat ik eventuele gegevens van jou kan terugvinden
Jouw adresgegevens 1 jaar na afronding van de overeenkomst Zodat ik eventuele gegevens van jou kan terugvinden
Jouw telefoonnummer 1 jaar na afronding van de overeenkomst Zodat ik eventuele gegevens van jou kan terugvinden en contact met je kan opnemen
Jouw e-mailadres 1 jaar na afronding van de overeenkomst Zodat ik jou kan informeren of contact met je kan opnemen
Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt 1 jaar na afronding van de overeenkomst Zodat ik eventuele gegevens van jou kan terugvinden


GEGEVENS DELEN MET DERDEN/ANDEREN

MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Met de volgende derden deelt MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE gegevens:

Naam derde Categorie Doel delen Welke gegevens
Administratiekantoor Verwerker Om facturen en offertes te kunnen opmaken Inkoop- en verkoopfacturen
Facturatiesysteem Verwerker Om facturen en offertes te kunnen opmaken Bedrijfsgegevens benodigd voor het opmaken van offertes en facturen
Emailprovider Verwerker Voor de website en emails  

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

INTREKKEN, BEZWAAR, GEGEVENSOVERDRAAGBAARHEID

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

INDIENEN KLACHT

MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE wil je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE niet voldoet aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

COOKIES

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De cookies die MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.

Functionele en analytische cookies

MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE maakt op haar website enkel gebruik van functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Analytische cookies geven je inzicht geven in het gebruik van de website van MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE. Bij het plaatsen van analytische cookies hoef ik van jou geen toestemming te vragen. Ik informeer je er wel over bij het bezoeken van mijn website.

Social media buttons

Op de website van MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE zijn social media buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook, Instagram en Linkedin. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Instagram respectievelijk Linkedin zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Ik heb daar geen invloed op. Lees daarom de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Instagram en Linkedin (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door de social media-acoounts opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. De social media-accounts stellen zich te houden aan de ‘Privacy Shield principes’ en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.
http://www.mkhaptonomie.nl is de website van MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE.

BEVEILIGEN

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem adequate en passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Verder maak ik nooit gebruik van een onbekende en/of open-toegankelijke WIFI. Mijn Macbook is vergendeld met een sterk wachtwoord en mijn I-phone is zowel vergrendeld met een pincode als met een Touch-ID. Ik werk mijn plugins en thema van mijn website regelmatig bij. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door MONIQUE KREIKAMP PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

- Deze privacy- en cookieverklaring is van 20 mei 2018 -

Afdrukken